Kā notīrīt CALLS, īsziņu un biežas KONTAKTI

Zvanu, īsziņu un biežu kontaktu vēsturi vai ierakstu var izdzēst manuāli vai automātiski.

Android sistēmai jau ir iespēja manuāli izņemt visu šo informāciju. Jums tikai jāiet uz tālruņa lietojumprogrammu, kontaktiem vai ziņojumiem un jāievieto ilgs spiediens uz ierakstu, kuru vēlaties dzēst. Mēs arī pastāstīsim jums par pieteikumu, lai katru reizi tik bieži veiktu automātisku dzēšanu.

Notīrīt zvanu vēsturi

  1. Atveriet lietojumprogrammu Tālrunis (tā, ko izmantojat, lai izsauktu)
  2. Pieskarieties „Nesenie”, „Zvani” vai saistītie termini.
  3. Nospiediet ilgu laiku uz zvanu, kuru vēlaties dzēst. Tam jābūt marķētam. Pēc tam varat veikt parastu pieskārienu citiem zvaniem, lai tos atstātu marķētos.
  4. Pieskarieties „Dzēst”.

Kā izdzēst īsziņas noteikti

  1. Atveriet lietojumprogrammu „Ziņas” (tā, ko izmantojat, lai nosūtītu ziņas)
  2. Izdariet ilgu spiedienu uz ziņu, kuru vēlaties dzēst. Tam jābūt marķētam. Pēc tam varat veikt normālu pieskārienu citām īsziņām, lai tās atstātu iezīmētas.
  3. Pieskarieties „Dzēst”.

Dzēst biežus kontaktus Android ierīcēs

  1. Palaidiet programmu Tālrunis.
  2. Izdariet ilgu spiedienu uz biežo kontaktu, kuru vēlaties dzēst. Pēc tam varat veikt garu pieskārienu, lai izvēlētos citus biežus kontaktus.
  3. Pieskarieties „Dzēst”.

To var izdarīt arī no programmas „Kontakti”. Šeit jūs pat varat deaktivizēt funkciju, kas parāda biežus kontaktus, no šīs APP iestatījumiem. Tādā veidā kontaktpersonas, kuras visvairāk zvanāt, nekad vairs neparādīsies reģistrā. Samsung tālruņiem ir šī iespēja.

Izdzēšot biežus kontaktus no lietojumprogrammas "Tālrunis", tiem arī automātiski jāizzūd no lietotnes "Kontakti" un otrādi. Ja jums ir šaubas, pārbaudiet, vai tas tā ir.

Dzēsiet ierakstus automātiski

Kā mēs redzējām, nav nepieciešams instalēt jebkuru programmu, lai izdzēstu zvanu vēsturi, izdzēstu īsziņas un bieži kontaktus. Bet, ja vēlaties, lai šie ieraksti tiktu dzēsti automātiski un visi uzreiz, jūs varat izmantot programmu History Eraser. Varat konfigurēt, ka tie tik bieži tiek izdzēsti automātiski. Varat pat pievienot logrīku sākuma ekrānam, lai izdzēstu visu vienā pieskārienā.